Iedere maand jamsessie in Downtown!

Iedere maand jamsessie in Downtown!

maart 14, 2023 Uncategorized 0

Iedere tweede vrijdag van de maand bundelen Jamsessie Veenendaal en Vlow0318 de krachten om alle muzikanten en muziekliefhebbers in Veenendaal en omstreken te verenigen tijdens de maandelijkse jamsessie in Downtown (Tuinstraat 133). De avonden beginnen om 19.00u met het muzikanten spreekuur en gaan door tot ongeveer 22.00u.

Downtown tijdens de jamsessie in dé muzikale hotspot van Veenendaal. Om 19.00u staan de professionele muzikanten van de huisband klaar voor het muzikanten spreekuur, waar beginnende en minder ervaren muzikanten ondersteuning kunnen krijgen.

Om 20.00u trakteert de Jamsessie huisband het publiek op enkele nummers om de avond te starten. Daarna is het de beurt aan jou om het podium te betreden. Van bekende hits tot genre-overstijgende experimenten. Alles is mogelijk! En natuurlijk is er ook ruimte voor een lekker bluesje in C! Iedereen is welkom!

Er zijn diverse instrumenten beschikbaar, waaronder een drumstel, gitaar- en basversterkers, een piano en een PA-systeem. Speel je een ander instrument? Neem het gerust mee.

Voor meer informatie of het indienen van verzoeknummers/suggesties, bezoek https://jamsessieveenendaal.nl