Jamsessies verhuizen naar Downtown

Jamsessies verhuizen naar Downtown

september 8, 2022 Actueel 0

Thuis op je zolderkamer muziek maken is leuk, maar muziek gaat pas echt leven wanneer je het kunt delen met anderen. Daarvan is een groep Veense muzikanten overtuigd. Dit drijft hen om elke tweede vrijdag van de maand, samen met Vlow0318 en Downtown, jamsessies te houden. Op vrijdag 14 oktober staan vanaf 19.00 uur de huisband en hun instrumenten voor je klaar. Toegang en deelname zijn gratis.

De komende drie jamsessies vinden plaats op 14 oktober, 11 november en 9 december in Downtown. Dit voormalige, monumentale kerkgebouw is te vinden aan de Tuinstraat 133. Midden in het centrum van Veenendaal.

NEW TALENT SESSION De jamsessie begint om 19.00 uur met de New Talent Session. Deze laagdrempelige sessie is bedoeld voor leerlingen van de Veense muziekscholen en voor muzikanten die nog niet zoveel ervaring hebben of behoefte hebben aan coaching, tips en trucs. Een paar akkoorden op gitaar of een basisritme kunnen spelen op een drumstel is al voldoende om mee te kunnen doen.

Om 20.30 uur trapt de huisband de jamsessie voor meer ervaren muzikanten af. Na hun openingssong maken zij het podium graag vrij voor jou. Zangmicrofoons, een piano, een drumstel, een gitaar, een basgitaar en natuurlijk de bijbehorende versterkers zijn aanwezig. Bespeel je een ander instrument? Neem dan je eigen instrument even mee.

VERZOEKNUMMERS Weet je al wat je wilt spelen en vind je het fijn als de huisband jouw song kan meespelen? Stuur je verzoeknummer dan alvast in op https://jamsessieveenendaal.nl of mail naar info@jamsessieveenendaal.nl.

Ben je zelf geen muzikant maar kom je graag meegenieten onder het genot van een hapje en/of drankje? Of wil je voor je je zelf aan het podium waagt eerst een keertje de kat uit de boom komen kijken? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom.