Jamsessie vrijdag 14 oktober

Jamsessie vrijdag 14 oktober

september 8, 2022 Actueel 0

Ook in oktober staat de Veense jamsessie weer op het programma. Op vrijdag 14 oktober vanaf 20.30u is het zover! Deze laagdrempelige en gratis toegankelijke avond in T-Café aan de Zandstraat 36 is dè gelegenheid om ongedwongen samen muziek te maken. Vanaf 19.00u zijn leerlingen van de Veenendaalse muziekscholen en muzikanten die nog niet eerder een jamsessie hebben meegemaakt welkom voor de New Talent pre-session.

De avond wordt om 20.30u geopend door de sessie huisband. Vervolgens staan de muzikanten hun plaats op de drumkruk, achter de piano, of achter de basgitaar graag aan jou af. En uiteraard staat er voor jou als zanger(es) of rapper ook een microfoon klaar!

Wil je er zeker van zijn dat de muzikanten van de sessieband jouw liedje kunnen meespelen? Mail dan jouw verzoeknummer voor 6 september naar info@jamsessieveenendaal.nl of geef het door via de website https://jamsessieveenendaal.nl.

Voor beginnende jammers
Speciaal voor leerlingen van de Veenendaalse muziekscholen en voor muzikanten die nog niet eerder een jamsessie hebben meegemaakt is er vanaf 19.00u de New Talent pre-session. Tijdens dat uur nemen de bandleden en coaches van de huisband de tijd om jou te helpen om samen te spelen met andere muzikanten.

De gratis toegankelijke Veense jamsessies worden georganiseerd door Vlow0318 en Elevate Muziek & Dans en vinden elke tweede vrijdag van de maand vanaf 20.00u plaats. De locatie is dit keer T-café in Gebouw de Troubadour aan de Zandstraat 36 in Veenendaal. Ga voor meer informatie naar https://jamsessieveenendaal.nl.